ایا می توانند مرا بازنشسته کنند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۲ #92215770

من کارمند هستم سابقه کار ۲۷ سال دارم در تامین بازنشستگی اداره ما الکی حکم زده که من ۲۹ سال ۱۰ ما۰ سابقه دارم در صورتی من از تامین اجتماعی ۲۷ سال سابقه دارد

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ممکن خواهد بود...

با سلام
امکان بازنشستگی تحت شرایطی امکان دارد

بادرودوسلام امکان بازنشستگی با شرایطی برای شما می باشد.

تحت شرایطی امکان بازنشستگی بر مبنای ۲۷ روز حقوق برای شما وجود خواهد داشت.

باسلام پرینت سوابق بیمه خودتان را اخذ نمایید و به اداره ارایه نمایید.

با احترام احتمال بازنشستگی تحت شرایطی است و از طریق بیمه پیگیری نمایید

سلام امکان شرایط تحت شرایطی وجود دارد از بیمه پیگیری نمایید