میتوانم دادخواست بدم به باطل شدن وکالتنامه و تعیین تکلیف پرداخت مالیات و نقل انتقال شرکت یا انحلال شرکت از سوی طرفین؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۸ #92208275

سلام شرکتی داشتم که سال ۹۰ از طریق وکالت نامه بلاعزل به فردی منتقل کردم با کلیه اختیارات که بره صورت جلسه تشکیل بده و شرکت رو به نام خودش کنه متاسفانه بعد ۸ سال متوجه شدم این کار انتقال شرکت رو به نام خودشون انجام ندادن و شرکت هنوز به نام من هست و با استفاده از وکالت نامه رفتن کار کردن با شرکت و فاکتور صادر کردن و برای چند سال مالیات اومده برای شرکت و از نظر قانونی شرکت هنوز بنام من هست خواستم بپرسم من می تونم ادعای کلاهبرداری کنم ازشون و دادخواست بدم به باطل شدن وکالتنامه و تعیین تکلیف پرداخت مالیات و نقل انتقال شرکت یا انحلال شرکت از سوی طرفین

مشاوره حقوقی شرکت ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در متن وکالت نامه قید مزبور درج شده باشد میتوانید از طریق سوء استفاده وکیل از حدود اختیارات موضوع راپیگیری کنید.