فسخ مبایعه نامه فروش موتورسیکلت ممکن است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۶۲۰ #92203428

سلام من در تاریخ ۱۳۹۹/۱/۴ موتورسیکلتم رو فروختم به یه مغازه داری همه مدارک موتورو با کارت ملی منم گرفت و نصف مبلغ رو همون روز و بقیشو گفت روز کاری بعد از تعطیلات عید بیا بریم محضر موقع سند زدن بهت میدم، حالا هنوز نیومده بریم محضر تا باقی مانده کل پول رو بهم بده میتونم این معامله رو فسخ کنم و مبلغ ضرر و زیان ازش بگیرم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر الزام به تنظیم سند برای خریدار ارسال نمایید و اگر در مهلت تعیین شده از سوی شما آماده نشد میتوانید با استناد به همان اظهار نامه تامین دلیل کرده و از دادگاه ایشان را ملزم به تنظیم سند و یا فسخ معامله بخاطر عدم تعهدات با اخذ خسارات احتمالی بنمایید

خیر قابل فسخ نیست مگر در قرارداد پیشبینی شده باشد

سلام اگر قراردادی وجود دارد باید به شروط قرار توجه گردد.

سلام مستند بیع جیست ایا مبایعنامه فی مابین تنظیم شده

ایاشرط فسخ قیدگردیده
درصورتیکه قیدنشده که عدم حضور دردفترخانه تجویزی برای فسخ برای شماست امکان فسخ نیست

سلام
فسخ معامله فقط در صورت وجود یکی از جهات قانونی مثل مغبون شدن یا فریب در معامله امکان‌پذیر است و الا معامله لازم اتباع و دارای اعتبار است و هر یک از طرفین باید به تعهدات خود عمل نمایند و چنانچه یکی به تعهدات خود عمل نکند طرف مقابل می تواند الزام ایشان به انجام تعهداتش را از دادگاه بخواهد