اجرت المثل ملک مشاع چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۰ #92194062

با سلام دادخواست اجرت المثل ملک مشاع دادم قبل از تشکیل اولین جلسه دادگاه به اتفاق فرزندم با مراجعه به دادگاه و تقاضایی مبنی بر اینکه با خوانده مصالحه کردم و کلیه حق و حقوق خویش را دریافت نموده ام و تقاضای استرداد درخواست و مختومه شدن را ارایه دادم و قرار ابطال درخواست/دادخواست صادر شد حدود ۳۵ روز بعد مجدد شکایت اجرت المثل ملک مشاع را تنظیم کردم به علت اینکه فرزندم بدون خواندن متن نوشته مرا وادار به امضای نوشته کرد و فیلم دادگستری که ایشان بدون حضور من از وکیلی در راهرو تقاضای نوشتن چنین متنی را کرده بودند بازبینی شد و من بدون اطلاع از متن نوشته آن را امضا کردم
چگونه میتوانم ثابت کنم ک تحت اجبار و تهدید فرزندم و بدون خواندن متن نوشته توسط او اطلاع م از متن نوشته آن را امضا نمودم ؟؟؟
قاضی وقت بررسی با استماع شهات شهود جهت رسیدگی صادر کرده است این یعنی چه ؟؟ تنها شاهدم همان وکیلی است که متن را نوشته آیا همکاری میکند؟
و اگر خوانده مدرکی دال بر پرداخت حق و حقوق بنده نتواند ارایه دهد محکوم میشود ؟
لطفا به همه سوالاتم در حد سوادم از مساعل حقوقی پاسخ دهید ممنون از شما و زحمات شما دعایتان میکنم .

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
اگر فیلمش موجود باشد با استناد به همان فیلم قضیه روشن میشود و اگر حق و حقوق شما را داده باشد بایستی مدرک داشته باشد . شما بگویید نخوانده امضا کردم و کل ماجرا را بگویید .