آیا با طلاق یکطرفه از طرف زوجه این قانون ۱۱۰ سکه پابرجاست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۱ #92189542

با سلام
با توجه به اینکه بنده در شرف طلاق یکطرفه هستم و مهریه ی بنده ۶۰۰ سکه هست آیا با طلاق یکطرفه از طرف زوجه این قانون ۱۱۰ سکه پابرجاست و اگر بنده مقداری از مهرم را به عنوان هدیه به خانواده ام مثل برادر هدیه کنم این هدیه از ان ۱۱۰ سکه کم میشو یا ۶۰۰ سکه؟ سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه حق زن است و طلاق امری علی حده از آن است لذا برای جدایی به استناد کراهت باید مالی به شوهر بدهید که میتواند بخشی از مهریه باشد

باسلام
خواهر گرامی طلاق از طرف زوجه قاعدتا امکان پذیر نیست مگر به استناد شرایط دوازده گانه در سند ازدواج که اگر این شرایط محقق گردد به حکم قانون ومستندا طلاق صادر میشود وکلیه مهریه شما هم قابل مطالبه است که ۱۱۰عدد آن را عندالمطالبه ومابقی بر اساس اوضاع واحوال ودرآمد زوج تعیین میگرددوبحث بذل وبخشش مقداری از سکه ها در ید واختیار خودتان است.
ولی اگر طلاق به موجب کراهت زن از شوهر وعدم سازش صورت گیرد در این صورت طلاق از نوع خلع میباشد وزوجه باید مهریه خودرا در ازای طلاق که حق زوج وشوهر است را به وی بذل نماید که شوهر قبول نماید وبگوید که قبول دارم وهمسرم را طلاق میدهم .

اگر طلاق شما یکطرفه و بدلیل استفاده از حق قانونی درطلاق مانند زندگی مشقت بار یااعتیاد شوشهر یازندانی بودن و.....و اگر دلیل محکمه پسندداشته باشید می توانی مهریه را مطالبه کنید
اما اگر به علت کراهت از شوهرمیخواهید طلاق بگیرید که طلاق خلع محسوب میشود وباید مهریه راببخشید

سلام. مهریه حق زن است. اگرمرد توانایی داشته باشه مهریه کامل باید داده شود اگر نه تا ۱۱۰ تا را باید بدهد. اینکه شما به برادر همسرتون هدیه دادید بحث دیگراست. و اینکه شما در چه قالبی میخاید طلاق بگیرید بحث دیگر .طلاق رجعی با خلع و مبارات فرق داره

سلام
اگر بخواهید یک طرفه طلاق بگیرید. با ید از مهریه بگذرید. مگر اینکه شوهرتان یکی از شرایط ذیل داشته باشد. ۱.شش ماه نفقه ندهد۲. بد رفتاری و سومعاشرت داشته باشد. ۳ بیش از ۵ سال حبس بیفتد۴_ازدواج مجدد کند.

با سلام
مونده طلاق یکطرفه به چه علت باشد اگر دلیل محکمه پسند باشد می توانی مهریه را مطالبه کنید
اما اگر به علت کراهت از شوهر طلاق بگیرید طلاق خلع محسوب میشود وباید مالی را به شوهر ببخشی مثل مهریه تا طلاق بگیری