شکایت بابت سرقت و کلاهبرداری به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۵۸ #92180

با سلام. من با مردی به قصد ازدواج از طریق سایت همسر یابی آشنا شدم. و بعد از 5 روز صحبت تلفنی ب نظر دیدم ک فردی معقول است. قرار ملاقات گذاشتیم ب صرف شام در منزل ایشان ک ب نوعی قرارهای کاری هم اونجا داشتن. در ضمن ایشان وکیل هستند. این اولین دیدار بود. و تقریبا 2 ساعت طول کشید. و ما سر مسائلی دعوامون شد ک یکیش این بود ک ایشون گفتن وقتی شما حرف مهریه میزنید معلومه عقده و کمبود دارید. و من خواستم خداحافظی کنم و از منزل ایشون بیام ک بایه برخورد بسیار بد شروع به تهمت و هل دادن من کرد. و تهدید کرد ک کتک میزند. من سعی کردم جو رو اروم کنم و ب هر طریقی شد از منزل ایشان بیرون اومدم. بعدا زنگ زدن و من گوشی رو گذاشتم رو حالت ضبط و کل ماجرای اون شب رو دوباره تکرار کردم ک بعدا دردسر درست نکنه چون مدام ب من میگفت کلاش لاشی تو نقشه کشیدی برای من. وقتی ک صحبت تلفنی تموم شد اصرار ب ادامه اشنایی داشتن من قبول نکردم و دیگه جواب ایشان رو ندادم. فردای آن روز یک اسمس با شماره ی دیگر برایم امد ک صاحب خودروی پلاک فلان از شما ب جرم سرقت و کلاه برداری از منزل دوستمان شکایت خواهیم کرد و تحت پیگرد قانونی هستید تا مراحل بعدی. آیا ایشان میتوانن ب این عنوان از من شکایت کنن و من دچار دردسر شوم.؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مضمون احضاریه این نمیتواند باشد و مطمئنا علیه شما فعلا شکایت نشده است لذا در صورتیکه مدارک محکمه پسند نداشته باشند نمیتوانند علیه شما شکایت کنند.