آیا برای من سوء پیشینه شده است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۳ #92173299

باسلام و تقدیم احترام
اینجانب به دلیل اتهامات
۱- استفاده از مدرک تحصیلی جعلی در استخدام
۲- تهمت و افترا
۳- نگهداری گاز اشک آور غیرمجاز
به ۲۵ ماه حبس تعلیقی(دو سال) محکوم شدم. آیا الان بخواهم گواهی سوء پیشینه بگیرم برای من سوء پیشینه صادر می شود یا خیر؟
با تشکر

مشاوره حقوقی جعل
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله،در گواهی سو پیشینه،نوع محکومیت هم ذکر میشود.

در سو پیشینه قید میشود

بله با توجه به جرایم شما حتی با وجود اینکه حکم تعلیقی بوده سوء پیشنه محسوب میگردد

"با سلام"
بلی درج میگردد

با سلام
ماده ۳۲ قانون مجازات اسلامی می‌گوید: «هر گاه محکوم‌علیه از تاریخ صدور قرار تعلیق‏ اجرای مجازات در مدتی که از طرف دادگاه مقرر شده مرتکب جرایم مستوجب محکومیت مذکور در ماده (۲۵) نشود، محکومیت تعلیقی بلااثر محسوب و از سجل کیفری او محو می‏‌شود. برای کلیه محکومین به مجازات‌های معلق باید بلافاصله پس از قطعیت حکم از طرف دادسرای‏ مربوط برگ سجل کیفری تنظیم و به مراجع صلاحیتدار ارسال شود و در هر مورد که در مدت تعلیق تغییری داده شود یا حکم تعلیق مجازات الغاء گردد باید مراتب فورا برای ثبت در سجل کیفری محکوم‌علیه به مراجع صلاحیتدار مربوط اعلام شود.

از آنجا ک این اتهامات جنبه و عنوان کیفری و پیگرد قانونی دارن بعنوان سو پیشینه برای شما درنظر گرفته خواهند شد

بله در سابقه محکومیت کیفری شما درج شده است