توهین به کارمند دولت چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۰۷۱ #92172

سلام.وقتتون بخیر
حدود۴ماه پیش من عضو یک خوابگاه بودم.چند شبی بااطلاع خانواده خوابگاه نرفتم.سرپرست خوابگاه با خانواده ی من مکررا تماس میگرفتن که نبودن فرزندتون خلاف مقرراته وباید بیاد.پدرم هم گفتن که قصد انصراف داره.ولی خانم توجه نکرده وتماس میگرفتن.مادرم هم گوشی رو برداشته و گفته ماشنیدم بعضی از بچه های خوابگاه سیگار میکشند ومشروب میخورند ودوست نداریم دخترمون برگرده به اونجا و من هم سریعا رفتم و انصراف دادم.این خانم از ما شکایت کرده که ب خوابگاه تهمت زدیم وبه ایشون توهین کردیم که مسئولیتش رو درست انجام نداده درصورتی که اینطور نیست و تمام حرفای ردوبدل شده همینه.آیا این جرم محسوب میشه؟اگر خانم بعد ازاین مدت شکایت کنه بدون اینکه شاهد یا مدرکی داشته باشه برای ما احظاریه فرستاده میشه باتوجه به اینکه دریک شهر دیگر هستیم؟در ضمن این خوابگاه دولتی است وخانم گفته من کارمند دولتم وبراتون مشکل ساز میشم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر جرم محسوب نخواهد شد. لذا در صورتیکه شکایت کنند و مدرک نداشته باشند شکایت ایشان رد خواهد شد و اصلا احضاریه ارسال نخواهد شد.