در دادگاه عدم سازش از طرف زوج، میشه گفت اول تمام حق و حقوقم را میگیرم بعد طلاق؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۳ #92170946

با سلام
همسرم دادخواست عدم تمکین داد و دادخواستش رد شد حالا دادخواست عدم سازش داده در ضمن به تازگی متوجه شدم که همسرم دو سالی با خانمی در ارتباطه و قراره بنده را طلاق دهد و با اون خانم ازدواج کن ایا بنده میتوانم در دادگاه عدم سازش بگویم من اول تمام حق و حقوقم شامل مهریه، نفقه، اجرت المثل، نحله، تنصیف دارایی، حضانت و نفقه فرزندم را میگیرم بعد طلاق میگیرم چون مطمتن نیستم اگه منو طلاق داد در اون مدت مشخص شدن وضعیت مهریه و اینا ایشان مفقود الاثر شوند اونوقت چگونه میتوانم حق و حقوقم را بگیرم؟
آیا میتوانم از قاضی در خواست کنم که صدور گواهی عدم سازش زوج منوط به پرداخت تمامی حق و حقوق شرعی و قانونی زوجه باشد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام. حق طلاق طبق قانون و شرع از جانب زوج بدون هیچگونه دلیل قابل انجام است و در دادگاه بدوی شما صرفا حقوق مالی را مطالبه نمایید (مهریه، نفقه، اجرت المثل و در صورت امضا بند یک عقدنامه نیمی از دارایی زوج که در زمان زندگی مشترک به دست آورده است) تا زمانی که نسبت به نحوه پرداخت حقوق مالی تعیین تکلیف نگردد زوج قادر به اجرا حکم طلاق نمی باشد که در اینگونه مواقع زوج دعوی اعسار مطرح که تقسیط صورت می پذیرد و زوج با پرداخت پیش قسط می تواند برای طلاق به محضر مراجعه نماید. در صورت عدم پرداخت اقساط هم می توانید جلب بگیرید.

سلام و درود
نمیتونید چنین درخواستی بکنید زیرا حق طلاق در قانون به مرد داده شده است و نمیتوانید با مطالبه حقوق مالی مانع اجرای حق طلاق زوج بشوید ولی میتوانید دادخواست مطالبه مهریه بدهید و اموالی اگر دارد توقیف کنید و یا حکم جلب بگیرید و یا در صورت ادعای اعسار واثبات آن اقساط را وصول کنید و در صورت عدم پرداخت اقساط میتونید جلب بگیرید.
ولی اگر از دسترس خارج شود نمیتوانید کاری بکنید الا ممنوع الخروج کردن.
موفق باشید.