قیم فرزندان بعد از فوت پدر چه کسی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۶ #92169529

اگر پدری فوت کنه قیم دو تا بچه هاش به ترتیب کیا میشن؟
و اینکه اگر دوتا بچه داشته باشه دختر بزرگش که سن قانونی داره میتونه اولیا دم بشه؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از فوت پدر حضانت با مادر است و ولی قهری جد پدری است که عهده دار قیمومت است و در اولویت است کسی که به سن رشد رسیده نیاز به قیم ندارد خود میتواند مستقلا تصمیم بگیرد همچنین کلیه فرزندان ولی
دم محسوب می شوند

اگرپدرفوت کند قیم باپدربزرگ است و اگرپدربزرگ نباشد مادردراولویت است

سلام
قیم را دادگاه تعیین می کند و مادر در اولویت است دختری که به سن رشد رسیده نیازی به قیم ندارد و می تواند اولیا دم باشد.

سلام قیم را حسب تقاضا دادگاه تعیین می کند اما حضانت فرزندان با مادر خواهد بود

پدر فوت کنه مادر درصورت عدم ازدواج میتونه قیم باشه....اولیاء دم شرط سنی نداره کلیه کسانی که ارث میبرند به جز زوج و زوجه ولی دم محسوب میشوند