رفع اتهام ضربات چاقو و مطالبه دیه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۹۳۱ #92169

سلام و عرض ادب.
برا گرفتن دستمال کاغذی برای مغازه از منزل پدر خانم برادرم رفته بودیم که ماشین همسایه سدمعبر کرده بود برادرم درب منزلش رفت تا بگوید که ماشین را از سر راه بردارد اما وی از بالای بالکن با فحاشی آن هم از نوع ناموسی شروع به اربده کشی و تهدید کرد و با بیان حرف رکیک که معنی آن " اگر جرات داری بایست تا حقت را کف دستت بگذارم" او را تهدید و بلافاصله با لباس زیر از خانه خارج و مستقیما به سمت برهدرم حمله ور شد که با تمام وجود و قدرت به صورت برادرم سیلی زد و با او گلاویز شد و او را مورد ضرب و جرح قرار داد برادر زنش نیز بلافاصله از خانه خارج شد و به سمت من حمله ور شد من و برادر زنش دست به یقه بودیم و اجازه نمیدادم به سمت برادرم هجوم اورد . من فقط شاهد فحاشی های ناموسی و مشت و سیلی های وحشتناکی بودم که به سر و صورت برادرم وارد میشد.در همان لحظه همسرش هم با برداشتن یک سنگ به سمت برادرم حمله ور شد که برادرم را با ان سنگ بزند اما خودم را از زیر دست و هیکل آن مرد بیرون کشیدم تا مانع برخورد سنگ به سر برادرم شوم. برادرم را بیرون کشیدم و داخل منزل شدیم و درب را بستم و با نیروی انتظامی تماس گرفتم. تقریب چهل دقیقه طول کشید تا ماموران نیروی انتظامی برسند. خلاصه اینکه ان مرد خودش را یا برادرزنش او را زده نمیدانم با تهمت به اینکه من او را با چاقو زدم از بنده شکایت کرده و جالبتر اینکه میگوید در طول این ماجرا من و او با هم دعوا کردیم و کس دیگری دخالتی نداشته. حال من سه شاهد دارم. یکی برادرم . پدر زن برادرم و مستاجرش. فیلم دوربین مداربسته هم هست اما واضع نشان نمیدهد و مشخص نیست اما من فیلم را روی فلش کپی کرده و به همراه دارم.

حال من چگونه میتوانم این تهمت و اتهام وارد شده به خودم را در مقام دادگاه رد کرده و تبرعه شوم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حال حاضر برادر شما میتواند به دلیل ضرب و شتم علیه ایشان شکایت کند و با شهادت شهود نیز اثبات کند همچنان فیلم دوربین مداربسته نیز به علم قاضی کمک خواهد کرد و ایشان باید هرچه زودتر بعد از شکایت به پزشکی قانونی مراجعه کنند.