برای استفاده از تخفیف در جرم تحصیل مال نامشروع چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۵ #92156579

با سلام و عرض خسته نباشید من یک سوال کردم ولی جوابی که از طرف وکلای محترم به من دادند کمی گیج کننده بود اصل ماجرا اینه که من کارمند یه شرکت خصوصی هستم و به سیستم انبارشرکت جهت درخواست کالای مورد نیاز واحد دسترسی دارم چندین بار از انبار کابل در متراژ 40 و یا 50 متر در سایزهای مختلف درخواست کردم و من و دوتا از همکاران بجای استفاده در جای مورد نظر استفاده شخصی و یا بیرون شرکت مس اونها رو فروختیم حالا ما در مرحله تحقیق دادسرا متهم شدیم به تحصیل مال نامشروع از طریق خیانت در امانت و یکی دیگه از همکاران به جعل سیستمی به مبلغ 120 میلیون تومن که اصل مبلغ کابلها بوده سوال من از شما عزیزان اینه که ایا اگر ما نهایتا محکوم بشیم به چه صورتی خواهد بود ایا همین اتهام خیانت در امانت درسته و یا ممکنه تغییر کنه بعد جریمه ما چه شرایطی خواهد داشت ایا امکان داره تعلیق بهمون بخوره یا تخفیف بگیریم چطوری میتونیم زندان نریم چون واقعا زن و بچه کوچیک داریم و از کرده خودمون بشدت پشیمون هستیم جریمه و رد مال رو چطوری باید بدیم هر کسی باید کل مبلغ رو بده و یا هر کسی هر مقدار رو که برداشته ممنون میشم به من جواب واضح بدین چون واقعا گیج و سردرگم و بلاتکلیفم
اون روز که سوال پرسیدم اقای هاشمی جواب کوچیکی دادن ولی خانوم حسینی گفتن که تحصیل مال نامشروع همون کلاه برداریه و اصلا ما بیشتر گیج شدیم ایا واقعا تحصیل مال نامشروع همون کلاهبرداریه یا ما بد توضیح دادیم خواهش میکنم یکی از شما عزیزان به من جواب بده ممنون میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- متاسفانه عملکرد شما خیانت در امانت محسوب می شود. با توجه به اینکه مجرم محسوب میشوید. اگر میتوانید و جایی برای بخشش از طرف مسئول سازمان دارید تقاضای بخشش کنید. در غیر اینصورت متهم به سرقت و خیانت در امانت شده و باید منظر رای دادگاه مربوطه باشید.