آیا چاه آب جزو زمین حساب می‌شود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۸۰۴ #92145261

زمینی که فروخته میشود که دارای حلقه ی چاه است، آیا حلقه ی چاه مجزا حساب می‌شود؟برادر من فوت شده است، آیا خانوم برادر من که ثمن‌ زمین به وی داده شده است، آیا می‌تواند بعدا ادعا کند که از چاه نیز سهم می‌برد؟ زمین در زمان خودش قیمت گذاری شده بود و حق ایشان داده شده است و الان ادعا می‌کند که از چاه آب نیز ارث می‌برد، آیا چاه چیز جدایی از زمین است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود چاه متعلق به کسی است که مالک زمین می باشد، چاه جدا از زمین نمی باشد.

سلام بر شما . چاه آبی که در زمین است مجزا محسوب نمیشود و به صورت جدا هم قابل فروش نیست

کاربر گرامی نظر به این‌که چاه آب موجود در یک زمین، جزو اموال غیرمنقول بوده که قابل تفکیک از آن زمین نیست و با انتقال زمین به یک شخص توابع و ملحقات آن از جمله پروانه چاه که طبق ماده ۲۷ قانون توزیع عادلانه آب اختصاص به آن زمین دارد نیز به ‌تبع اصل مورد معامله به انتقال گیرنده منتقل می‌شود. لذا چاه متعلق به انتقال گیرنده زمین است و معامله ای مجزا در خصوص چاه متصور نیست.

با درود..
در اینخصوص اصــولا چاه آب داخل زمین در واقع بحشی از زمین و امتیازی بر آن محسوب می گردد و مالکیت بر زمین ملازم با مالکیت بر چاه بوده ، هر چند که ارزش چاه و زمین دارای دو ارزش متفاوت می باشـد..

چاه جدا از زمین نمی باشد و متعلق به کسی است که مالک زمین است

سلام با توجه به توضیحات چاه نیز جزو زمین است مگر عرف حاکم در منطقه یا ادله موجود خلاف توضیحات را نشان داد

سلام اصولا زمین کشاورزی با بودن حلقه چاه سهمیه اب دارند و زمان خرید به محتوای سند و سهمیه دونگ چاه اگر قید شده باشد و همچنین چگونگی قرارداد بین طرفین باید توجه کرد موفق باشید