اگر آن فرد به دلیل توهین و فحاشی شکایت کند، من هم میتوانم به دلیل توهین و فحاشی و هتک حیثیت، شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۶۶ #92144673

سلام خسته نباشید.
از اینکه این موضوع را کاملا واضح و با جزئیات بیان میکنم از شما عذر خواهی میکنم و امیدوارم که به شما جسارت و بی احترامی نشود فقط به دلیل اهمیت این موضوع و اینکه این موضوع برای من خیلی مهم است مجبور شدم کاملا جزئیات را بیان کنم. پیشاپیش از شما عذر خواهی میکنم.
من در گروهی در تلگرام بودم و یکی از اعضای گروه را بلاک کرده بودم. همان فرد در گروه بحث را شروع کرد و پرسید که چرا من را بلاک کردی و خلاصه این که در گروه دعوا و بحثمان شد و دوست همان فرد از او حمایت کرد و هردو با من بحث میکردند. یادم نیست که من، اول به آن فرد و دوستش توهین و فحاشی کردم یا اینکه آن فرد، اول به من توهین و فحاشی کرد در هر صورت من به آن فرد گفتم ____ و بعد، آن فرد هم به من توهین و فحاشی کرد و یادم نیست که دوست آن فرد هم به من توهین و فحاشی کرد یا نه اما فکر میکنم من به دوست آن فرد هم توهین و فحاشی کردم و بعد آن ها را از گروه اخراج کردم. البته این را هم بگویم که من اصلا فردی نیستم که به کسی توهین و فحاشی کنم اما چون تحت فشار قرار گرفتم و بحث و دعوا شد من هم به آن ها گفتم _____.
حالا سه سوال دارم که لطف میکنید پاسخ بنده را بدهید.
۱. آیا این که من به آن فرد و دوست آن فرد گفتم_______ توهین و فحاشی محسوب می شود؟
۲. اگر آن فرد به دلیل توهین و فحاشی شکایت کند، من هم میتوانم به دلیل توهین و فحاشی و هتک حیثیت، از آن فرد و از دوست آن فرد شکایت کنم یا خیر؟
۳. مجازات این که من گفتم ___، حبس است یا جریمه نقدی؟ اگر حبس باشد، مدت حبس می تواند چه قدر باشد؟
باز هم از این که این کلمات زشت و بد را بیان کردم عذر خواهی میکنم چون این موضوع برای من مهم است و مجبور بودم که جزئیات و این کلمات زشت و بد را بیان کنم، به بزرگی خود، من را ببخشید از شما خواهش میکنم پاسخ سوالات من را جداگانه بدهید چون این موضوع برای من مهم است. با تشکر از پاسخگویی شما.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
۱ - اگر شخصا به دوست ان فرد چه مستقیم یا غیر مستقیم توهین کرده باشید بله توهین است
منظور مستقیم یا غیر مستقیم یعنی به علی بگوییدولی توهین به رضا بکنید
۲ - بلله حق شکایت شما هم دارید
۳ - توهین مجازات حبس ندارد مجازات ان تا ۷۴ ضربه شلاق یا ۵۰۰۰ هزار تا ۱۰۰ هزار تومان جزای نقدی یا هر دو مجازات
نکته اینکه اگر لفظی بکار بدون که نسبت دادن زنا یا لواط باشد حد ثابت است و اگر هر دو بهم توهین کرده باشید حد ساقط و تا ۷۴ ضربه شلاق تعیین می شود

ببا سلام بسته به اینکه فحشی که شما نثار مخاطب کرده اید و ایشان به متقابلا به شما فحاشی کرده اند دارای چه مضمونی باشد مجازات فرق خواهد کرد. نکته حقوقی آن که اگر هر دو به همدیگر فحش داده باشید هر دو قابل تعقیب کیفری خواهید بود و فحش دادن مجوزی برای فحش دادن متقابل نیست.