میزان خسارت ناشی از فسخ قرارداد اجاره توسط مستاجر به علت عدم توانایی تامین وجه رهن چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۶۱۵ #92140

بنده چند روز پیش ملک خود را رهن و اجاره داده و با مستاجر جدید قرارداد نوشتم و مبلغ ناچیزی در هنگام قرارداد فی المجلس دریافت کردم و قرار شد مبلغ رهن را تا قبل از تحویل ملک به مستاجر توسط او به بنده پرداخت شود تا من هم به مستاجر قبلی که ملکی خریدار نموده پرداخت و ملک را تحویل گرفته و سپس تحویل مستاجر جدید نمایم حال مستاجر جدید اعلام نموده قادر به تامین وجه نیست و درخواست فسخ دارد با توجه به اینکه بنده کمیسیون بنگاه را پرداخت کردم و از طرفی باید فورا پول مستاجر قبلی را بپردازم تا او دچار زیان هنگفتی نشود و پیدا کردن مستاجر جدید در فرصت کم امکان پذیر نیست و عملا با مستاجر قبلی نیز دچار اختلاف شدم چه میزان خسارت به بنده تعلق می گیرد

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه خسارت به دلیل فسخ تعیین شده باشد قابل مطالبه است در غیر اینصورت مستاجر حق فسخ ندارد و با توافق و گرفتن مبلغی به عنوان خسارت میتوانید عقد اجاره را به هم بزنید.