آیا باوجود اینکه رابطه نامشروعشون رو تونستم اثبات کنم بازم میتوانند اعاده حیثیت کنند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۳۰ #92135791

سلام. من چند وقت پیش متوجه شدم که همسرم با خانم هایی رابطه نامشروع داره که تونستم از دوتاشون مدرک جمع کنم مثل آسکرین شات پیام های تلگرام و پرینت تماس و پیام که با حکم قاضی بود. تو برگه شکایت هم زنا و هم رابطه نامشروع رو ذکر کردم الان تونستم رابطه نامشروع رو ثابت کنم اما خود زنا رو نه. سوالم اینکه متهم ها اگه ازم ادعای شرف کنن چقدر میتونن موفق بشن آیا باوجود اینکه رابطه نامشروعشون رو تونستم اثبات کنم بازم میتونن ادعای حق شرف بکنن و موفق بشن. در اون شرایط جرم من چیه؟؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با اثبات جرم ارتباط نامشروع امکان شکایت ایشان تحت عنوان افترا علیه شما قابل استماع نخواهد بود

باسلام درصورتی که شما ادعای رابطه نامشروع را اثبات نموده باشید و رای قطعی گردد درصورت شکایت برعلیه مبنی بر اعاده حیثیت شما محکوم نخواهید شد.

چنانچه با ادله و مدارک جرم ایشان اثبات شود و محکومیتشان قطعی شود خیر

متاسفانه بر خلاف تصور عموم چیزی به نام ادعای شرف یا حق شرف! وجود ندارد!
ضمنا به دلایل متعدد بحث افترا منتفی است

ممکن است بابت زنا شکایت قذف کنند

ماده ۶۹۷ (اصلاحی سال ۱۳۹۹) قانون مجازات- هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جرائد یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را‌ صریحا نسبت دهد یا آن‌ها را منتشر نماید که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید جز در مواردی که ‌موجب حد است به جزای نقدی درجه شش محکوم خواهد شد.

تبصره - در مواردی که نشر آن امر اشاعه فحشا محسوب گردد هر چند بتواند صحت اسناد را ثابت نماید مرتکب به مجازات مذکور محکوم خواهد‌ شد.

بله در صورتیکه اتهام زنا از جانب شما متوجه آنها شود و این اتهام با مدارک و مستندات شما ثابت نشود قطعا میتوانند ب جرم افترا علیه شما شکایت کرده و اعاده حیثیت نمایند و مجازات اعاده حیثیت حسب مورد حبس،شلاق و جزای نقدی خواهد بود