چرا احضاریه دادسرا ارسال نشده است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۲۹ #92103138

شخصی از بنده شکایت کردند و گفتند تبلیغی در کانال تلگرام بنده دیده اند و با آن تبلیغ اقدام به همکاری کرده اند و آن شخص سر ایشان کلاه گذاشته اند و پول ایشان رو خوردند و اکانت تلگرام خودراحذف کرده است.
من تمام تبلیغات را با سلب مسولیت انجام میدادم.
ایشان درمرحله شکایت وتشکیل پرونده درپلیس فتا ادعا داشتند که من آن تبلیغ را سلب مسولیت نکرده ام.
پلیس فتا پرونده را به دادسرا ارسال کردند و گفتند من باید به دادسرا بروم ولی هیچ احضاریه ای بعد از دوماه برای بنده ارسال نشده است.آیا این امکان وجود دارد که شکایت ایشان رد شده باشد باتوجه به اینکه هیچگونه عکس یافیلمی دال براینکه تبلیغ درکانال من دیده اند وجود نداشت.
تکلیف بنده چیست؟ من قصد مسافرت به خارج از کشور دارم چطور باید بفهمم روند پرونده به کجا رسیده است و آیا ممنوع الخروج نشده ام؟
ممنون میشوم اگر پاسخ دهید

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از سایت عدل ایران روند پرونده را بررسی نمایید

سلام از طریق سامانه ثنا پیگیری کنید

بادرودوسلام ازطریق سامانه ثنا مشاهده و پیگیری نمایید.

با سلام
به شعبه مربوطه مراجعه نمایید.

با درود به سامانه ثنا خود مراجعه کنید

از طریق سامانه ثنا قابل مشاهده است.

می توانید از سامانه ثنا قوه قضائیه پیگیری کنید