برای گرفتن اطلاعات کامل حساب و پرینت تراکنش ها چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۶ #92093695

با عرض سلام و خسته نباشید چند ماه پیش برادرم شناسنامه و کارت ملی خودشو گم میکنه بعد از چند ماه یک ابلاغیه نیابتی برای برادم میاد که مرتکب کلاهبرداری شده بعد از پیگیری های مکرر مشخص شد فرد یابنده مدارک با استفاده از آنها حساب کوتاه مدت افتتاح کرده و با راه اندازی فروشگاه اینترنتی جعلی از چندین نفر به بهانه فروش اینترنتی کالا پول گرفته. ضمنا از یکی از کارمندان بانک غیر مرتبط که سوال شد در مورد اینکه فرد میتونه این کار رو بکنه یا نه گفتتند در صورت تطابق ۵۰ درصدی ظاهر فرد با عکس مدارک افتتاح حساب بلامانع است.
۲. با اینکه برادرم به کسی از جهت سوءاستفاده مظنون نیست چطور میشود از طرف شکایت کرد؟
۳. اینکه اعلام مفقودی پس از شکایت مالباختگان بوده در روند دادرسی تاثیر دارد یا خیر؟ اگر بله به چصورت؟
۴. درصورتی که دیگر شکات از مبدا شهر خود اقدام به شکایت کرده اند آیا میتوان پرونده دادرسی را به محل سکونت خود ارجاع دهیم یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با دستور مقام قضایی امکانپذیر است .

با دسـتور مقام قضایی امکان وجود دارد..

برخی موارد در پلیس فتا با درخواست شما ردگیری می شود از جمله تعیین مشخصات آی پی خط و سروری که با آن کلاهبرداری شده ، بازبینی دوربین های بانک برای چهره نگاری شخصی که با کارت ملی برادر شما ، اقدام به افتتاح حساب نموده و امثالهم.

بادرودوسلام باید به طرفیت فرد تقدیم و تنظیم شکایت نمود.

با سلام برای دریافت پرینت حساب دیگران نیاز به دستور مقام قضایی است.

بادرود/ روشی چند سال است باب شده بنام حساب اجاره ای .اگر واقعا برادر شما حساب باز نکرده به راحتی میشه بافیلم بانک در روز افتتاح حساب شخص شناسایی کرد بانک موظف تا ۶ماه فیلمها رو در ارشیو خود نگه دارد

سلام و ارادت
در خصوص اخذ اطلاعات حساب بدلیل اینکه حساب بنام برادرتان است میتوانند از بانک صورتحاسب اخذ نمایند .
ایشان بایستی اقدام به شکایت نمایند و در خصوص دفاع از شکایات متعدد لایحه تنظیم شود .