پولم را نداده چگونه میتونم ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۴۳۲ #92070736

من نقاش ساختمان هستم بدون قرارداد منزلی نو ساخت که هنوز کجکاری و سنگ کاری آن تمام نشده بود و چندین نفر مشغول کار بودند رنگ کردم هزینه نقاشی را نیز شفاهی توافق کرده بودیم الآن نزدی ۵ ماه است پولم را نداده چگونه میتونم ازش شکایت کنم.
و اینکه برادرم که با من کار می‌کرد میتواند شهادت دهد یا وانتی که وسایلم را آورده بود

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به شهادت شهود دادخواست مطالبه وجه دهید

سلام
دادخواست مطالبه طلب دهید به استناد شهادت شهود

بله امکان طرح دعوی حقوقی مطالبه وجه وجود دارد و با شهادت شهود نیز قابل اثبات است و برادر شما هم مانعی جهت شهادت ندارد.