آیا میتونه از من شاکی بشه برا تحویل چون آپارتمان ۱۶ماه دیگه تکمیل میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۲ #92060124

با سلام بنده یک ملک را فروختم یک مبایعه نامه تنظیم کردیم و مجدد همزمان خریدم و یک فقره چک به طرف مقابل ارایه کردم و در قرار داد ذکر شد چنانچه در زمان تحویل از فروش منصرف گردید بر سر ملک خود باشند ولی زمان تحویل قید نشده آیا می‌تونه از من شاکی بشه برا تحویل چون آپارتمان ۱۶ماه دیگه تکمیل میشه ضمنا این معامله با سود تضمینی بوده فقط جهت حلال بودن معامله این قرار داد تنظیم شد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا زمانیکه در قرارداد زمان تحویل مبیع مشخص نباشد، زمان آن فوری و حال هست
دوما در معامله با اوصافی که شما می فرمایید می بایست قرارداد پیش فروش آپارتمان تنظیم می کردید و آن هم با سند رسمی که در غیر اینصورت شما بعنوان فروشنده و طبق قانون مرتکب جرم شده اید.