سرقت مسلحانه با تفنگ پلاستیکی چه جرمی دارد، در صورتی که شاکی رضایت داده باشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴,۳۸۶ #92060106

اسلحه پلاستیکی تحویل داده شده، ۱ عدد شاکی رضایت داده اند.
جرم دولتی آن چیست؟
دست پا بند الکترونیک بهم تعلق میگیره آیا؟

مشاوره حقوقی سرقت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت شاکی لازم است.

عنوان سرقت مسلحانه ندارد ولی به عنوان سرقت مقرون به آزار قابل مجازات است.

درزمان رسیدگی محاکم با توجه به محتویات پرونده ( تحقق سرقت یاعقیم بودن اقدام به سرقت ) و شکایت شاکی و گذشت یا عدم گذشت بعدی وی رای شایسته صادر می نماید لازم به توضیح است که علی رغم درجه بندی و تطابق با درجه مجازات مقرر در ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی می تواند از تخفیف مقرربرابر اصل ۳۷ قانون اساسی و ماده ۳۸ قانون مجازات اسلامی ، مجازات را بصورت مخفف برای شما در نظر بگیرد .

فعلا فقط حبس به شما تعلق میگیرد

سرقت مسلحانه با سلاح مخفی نیز از جرایم سنگین است رضایت شاکی از جهات مخففه مجازات است

رضایت شاکی ازموارد تخفیف مجازات است

در جرایم مشمول نظام نیمه آزادی و آزادی تحت نظارت سامانه ‏های الکترونیکی، قاضی اجرای احکام کیفری می‌تواند پس از وصول گزارش شورای طبقه‌بندی زندان و نظریه مددکاران اجتماعی معاونت اجرای احکام کیفری، مبنی بر آنکه اجرای یک فعالیت شغلی یا حرفه‏ای، آموزشی، حرفه‌آموزی، مشارکت در تداوم زندگی خانوادگی و یا درمان پزشکی، از سوی محکوم‌علیه در خارج از محیط زندان، در فرآیند اصلاح وی و یا جبران ضرر و زیان بزه ‏دیده مؤثر است، به دادگاه صادرکننده حکم، پیشنهاد اجرای نظام نیمه آزادی و آزادی تحت نظارت سامانه ‏های الکترونیکی را طبق مقررات راجع به دادرسی الکترونیکی دهد و مطابق تصمیم این دادگاه اقدام کند.