آیا بعد از قرارگیری در بافت شهری به راحتی می توان برای تغییر کاربری اقدام کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۰ #92041896

سلام طرح های جامع شهری به منظور قرارگیری زمین های کشاورزی در بافت مسکونی، هرچند سال به روز رسانی می گردد؟ آیا بعد از قرارگیری در بافت شهری به راحتی می توان برای تغییر کاربری اقدام کرد؟و اینکه شامل پرداخت عوارض می شود یا خیر؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید درخواست تان را از طریق کمیسیون ماده ۵ شهرداری مطرح کنید تا پیگیری لازم توسط کمیسیون انجام شود .پیگیری این مورد با این کنیسیون می باشد .

از کمیسیون ماده ۵ شهرسازی پیگیری کنید

درود اگر در بافت شهری باشید تغییر کاربری شما باید توسط کمیسیون ماده ۵ بررسی بشه یعنی همون پروسه ای که شما قرار بوده با جهاد جلو برید این بار میره تو صلاحیت کمیسیون به این سادگی نیست کمیسیون باید تایید کنه ولی اگر تایید نکنه شما میتونید اگر مدارک کافی داشته باشید علیه کمیسیون اقامه دعوی کنید ولی همه ی این ها پروسه است و به سادگی قابل انجام نیست و حتی توصیه میکنیم که با وکیل جل برید تو تمام این پروسه اما در خصوص عوارض بستگی داره به نوع کاربری جدید که باید بررسی شه پروندتون کامل