آیا همسرشون میتونن کاری کنن بابت گرفتن ماشین؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۲ #92028091

سلام همسر برادرم برای مهریه به اداره ثبت مراجعه کرده و یه اطلاع نامه ارسال شده الان باید چه کاری انجام دهد؟ و اینکه ایشون یه ماشین داشتن که به نام پدرم زدن

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر انتقال سند قبل از شکایت باشد صحیح است
دادخواست اعسار دهند
اگر بعد از شکایت باشد فرار از دین است و معامله باطل میشود

سلام
اگر انتقال خودرو قبل از به اجرا گذاشتن مهریه باشد مشکلی ندارند در غیر این صورت ممکن است به جرم فرار از ادای دین از ایشان شکایت نماید

سلام اگر قبل از این موضوع باشد مشکلی نیست اما اگر بعداز موضوع باشد مرتکب جرم فرار ازدین شده اند

با سلام
اگر خودرو را قبل از شکایت و به اجرا گذاشتن مهریه در اجرای ثبت توسط همسر برادرتان ، به پدر انتقال داده شود مشکلی پیش نخواهد آمد اما اگر بعد از این اقدام باشد برادر شما مرتکب جرم فرار از دین شده و مجازات خواهد شد .