تعدیل نفقه زوجه چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰۹ #92020835

باسلام و احترام
زوج هستم و زوجه دادخواست تعدیل نفقه دادن
که نفقه از ۱.۵ به ۲ میلیون برسد
چه دفاعیات و مدارکی رو ارائه بدم که این اتفاق نیفتد
با توجه به اینکه بیکار هستم و سکه ۳۵ تومنی هم باید پرداخت کنم تا چند ماه دیگه
دفعه قبل که بنده دادخواست تعدیل دادم با ارائه شهود و گردش حساب پایین رد شد ولی زوجه که دادخواست میده قبول میشه همیشه از ۱ تومن به ۱.۵ و الانم از ۱.۵ به ۲ تومن
لطفا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مدارک شغلی و درآمدی خود را و اقساط پرداخت سکه را ارایه نمایید

سلام در رسیدگی به تورم توجه می شود می توانید با ارائه اسناد مبنی بر عدم توانایی پرداخت درخواست تعدیل نمایید

با توجه به تورم احتمال پذیرش تعدیل وجود دارد.

با سلام. ملاک ایشان و دادگاه تورم سالیانه می باشد.