نحوه نوشتن اظهار نامه چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۹۶۰ #91992889

با سلام و وقت بخیر
اظهارنامه رو چه طوری میشه بنویسم؟
باید برای مخاطب بنویسی یا مثل لایحه؟
مثلا می خوام برای شوهرم بگم مسکن و اثاث البیت تهیه نکردی
۱ ... با توجه به اینکه شما ملزم به تهیه مسکن و اثاث البیت شدید و تهبه نکردید، و .....
یا بگم
۲ ....با توجه به اینکه ایشان ملزم به تهیه مسکن و اثالبت شده اند.. ولی باز هم بعد چند ماه اقدامی نکردن و .....
کدوم یکی درسته که متن اظهار نامه بشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اظهارنامه اظهار هر مطلبی به فرد مخاطب است . لذا از نظر نگارش متن شماره ۱ صحیح است .

با سلام
بند یک درست است به طور خلاصه:
خطاب به مخاطب محترم ....باتوجه به اینکه جنابعالی ملزم به تهیه مسکن و اثاث البیت شدید و با گذشت چند ماه نسبت به تهیه آن اقدام نکردید لذا به موجب این اظهارنامه به جنابعالی۴۸ساعت مهلت داده میشود تا نسبت به تهیه آن اقدام فرمائید در غیر اینصورت از طریق قانونی اقدام خواهم کرد

نوشتن اظهارنامه راتوصیه نمیکنم .

چون اولا : شوهررا هوشیار و آگاه می کنید
ثاتیا : دفاع خودرا دارید رو می کنید

با سلام خطاب مستقیم بند یک درست است