با دادخواست الزام به تمکین میتوانم همسرم را محکوم به مراجعت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۸ #91984477

با سلام
بنده هنگام ازدواج با همسرم به شرط اینکه با پدر و مادر پیرم زندگی میکنم توافق کردیم و ازدواج کردیم ولی متاسفانه در عقدنامه ثبتش نکردم. حالا بعد از چند سال که پدرم فوت شدن همسرم ، منزل را ترک کرده و می‌گوید نمی‌تواند با مادرم زندگی کند و یا او را به خانه سالمندان ببر، یا به دیگر فرزندانش بدهد جهت مراقبت . حالا سوال بنده از شما این است که من چکار کنم؟ با دادخواست الزام به تمکین میتوانم همسرم را محکوم به مراجعت کنم یا خیر؟ واقعا من شرمنده مادرم میشم وقتی میبینم چقدر ناراحت من است...

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تمکین اگر تقدیم دادگاه کنید خانم شما هم مدعی می شود می خواهم در خانه مستقل زندگی کنم و متاسفانه قانون هم حمایت می کند

مسکن مستقل حق قانونی زوجه است .عموما دادگاه ها با بودن مادر شوهر را درزندگی زوجین ، حکم تمکین صادر نمی نمایند

سلام وقت بخیر
در صورت وبت دادخواست الزام به تمکین باید سرایط تمکین که موردی از آن منزل مستقل است و پرداخت نفقه فراهم باشد تا خانم تمکین نماید .