تاثیر پرینت در طلاق و مهریه چه میزان است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۰۵ #91964376

سلام خسته نباشین... اگر یک خانم حدود یک ماه با خط موبایل که به اسم شوهرش هست با یک مرد دیگر رابطه تلفنی داشته باشد و پرینت را در دادگاه ارائه دهند چه تاثیری میتواند داشته باشد... محتوای پیام عاشقانه باشد

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ تاثیر مستقیمی نه در مهریه و نه طلاق ندارد.

اولا ارتباط تلفنی اعم از مشروع یا نامشروع تاثیری در مهریه و سایر دیون مالی ندارد . ثانیا محتوای پیامهای مبادله شده تنها و منحصرا با استعلام قضائی قابل دریافت می باشد . ثالثا طلاق جزء حقوق زوج بوده و در هر زمان قابل اعمال خواهد بود لذا طلاق هم ربطی به تماسهای اشاره شده ندارد .

با سلام و احترام
این عمل در پرداخت مهریه تاثیر گذار نیست
ولی در صورت اثبات رابطه نامشروع به کیفر آن جرم محکوم می شود.

سلام مهریه در هرحال باید پرداخت شود و طلاق هم در اختیار مرد بوده مگر موارد خاص که در قانون ذکر شده و یا بصورت شرط ضمن عقد نکاح امضا کرده اید.
در مورد رابطه همسرتون میتوانید شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید و درخواست استعلام از مخابرات و شرکت همراه کنید.

با سلام و احترام
صرفا تاثیری روی مهریه ندارد
و فقط در صورت اثبات مجازات رابطه نامشروع را به همراه دارد
موفق باشید

اثبات یا عدم اثبات رابطه نامشروع هیچ تاثیری در پرداخت یا عدم پرداخت مهریه و یا ایجاد حق طلاق برای زوجه نخواهد داشت.
ضمن اینکه مطلبی که بیان کردید صرفا یک ادعاست و نیاز به دلایل متقن دارد.

با سلام
رابطه ی نامشروع می توان علیه هر دو شکایت نمود ( همسر و مرد دیگر) لیکن تاثیری در مهریه ندارد و زوج می تواند با توجه به کیفر رابطه ی نامشروع زوجه را تحت فشار قرار دهد که بدون اخذ مهریه طلاق بگیرد