برای بازپس‌گیری وسیله های ذکرشده باچه عنوان وموضوعی میتوانم طرح دعوی نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۶ #91959570

با سلام وخسته نباشید اینجانب اقدام به طرح دعوی اثبات و تقسیم سود حاصل از شراکت کاری نمودم وازآنجا که قرارداد کتبی فی مابین بنده و شریکم وجود نداشت ازطریق شهادت شهود اقدام نمودم و مدارک و مستندات ابرازی جهت اثبات شراکت یک فقره چک مربوط به سود حاصل از شراکت مربوط به سود یکسال اول شراکت که به علت عدم موجودی برگشت خورده وهمچنان هم اقدامی برای آن انجام ندادم که متاسفانه شهادت شهود و چک مورد قبول دادگاه واقع نشد و منجر به رد دعوی گردید،
با این توضیحات سوالی که از محضر اساتید و بزرگواران محترم دارم اینکه :
با توجه به اینکه زمان شروع به شراکت چندین مورد وسیله و ابزار مربوط به کار شراکتی متعلق به بنده بود و شخصا خریداری نموده بودم، و برای اثبات آن ها فاکتور خرید دو مورد از وسیله ها بهمراه شهادت افرادی که وسیله را از ایشان خریداری نموده ام رادارم،لذا برای بازپس‌گیری وسیله های ذکرشده باچه عنوان وموضوعی میتوانم طرح دعوی نمایم؟باتشکر

مشاوره حقوقی شرکت ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا اظهارنامه ای جهت استرداد به طرفیت ایشان طرح نمایید
در صورتی که آفاقه نکرد دادخواست استرداد مسترد به ادله ای که دارید مطرح کنید.

با سلام
می توانید دادخواست استرداد را مطرح نمایید.

دادخواست استرداد را مطرح بفرمائید می توانید در ابتدا اظهارنامه ارسال بفرمایید

با سلام ، می توانید دعوی استرداد مطرح کنید ، فاکتورها به همراه اسامی شهود را حتما جزء دلایل بیاورید ، ضمنا اگر از محل وسایل اطلاع دارید می توانید با تامین خواسته ، وسایل را تا صدور حکم توقیف کنید.

با سلام
تقاضای تامین خواسته با دادخواست استرداد مطرح از دفاتر خدمات قضایی ثبت بفرمایید

با سلام.
برای مورد اول با وکیل مشورت کنید.
در مورد دعوای دوم، پیشنهاد می شود ابتدا درخواست تامین خواسته بدون ابلاغ به خوانده، از اموال مورد نظر را از طریق دفتر خدمات قضایی طرح کنید و با ارائه استشهادیه و فیش های واریزی اموال رو توقیف کنید که در این بین مخفی نشوند یا اسیبی به آنان وارد نگردد.
پس از اجرای تامین خواسته و اسودگی خیال شما از بابت اموال، بلافاصله دادخواست اثبات مالکیت و استرداد اموال مورد نظر را از طریق خدمات قضایی ثبت نمایید. (در نظر داشته باشید که از تاریخ رای تامین خواسته، نهایت ظرف ۱۰ روز باید دادخواست را ثبت نموده و کپی آن را به دفتر شعبه ای که تامین را صادرنموده بدهید.

دادخواست الزام به استرداد مطرح کنید و بدوا تقاضای تامین خواسته نمایید