من در دادگاه اعسار چگونه از خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۵۶ #91951824

باسلام
من و همسرم ۵ سال است که ازدواج کردیم در آذر ماه سال ۹۹ متوجه ازدواج مجدد ایشان بدون اجازه بنده و اجازه دادگاه شدم و تصمیم بر جدایی گرفتم
در تمام این ۵ سال ایشان به بهانه های مختلف زندگی را ترک کردن و از دادن نفقه به اینجانب خودداری کرده اند وقتی من دادخواست مهریه نفقه و طلاق خود را دام ایشان الزام به تمکین زدن که هم در مرحله بدوی هم استان رد شد من حالا در خواست نفقه گذشته و جاری خود را درخواست دادم و کارشناس مبلغ ۴۰ میلیون به عنوان نفقه گذشته نظر دادن بنده و طرف مقابل اعتراضی نداشتیم و حکم صادر شد حال طرف مقابل اعسار زده و تمام مدارک که من ایشان را محکوم کرده ام جز پرونده گذاشته ایشان وضعیت بسیار خوبی دارد ولی تمام این کار ها را به بجهت اذیت من انجام میدهد چه بگوییم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با ارائه دلایلی تمکن ایشان را اثبات نمایید .

سلام
با درخواست اجرائیه و معرفی اموال او مانع پذیرفته شدن اعسار او شوید.

دلایل ایشان را رد کنید.

با ارائه مستندات توانایی مالی ایشان را اثبات کنید.

باسلام
می بایست تمکن ایشان را ثابت نمایید

سلام شما می توانید تمکن مالی ایشان را اثبات نمایید در این صورت دادخواست اعسارشان پذیرفته نخواهد شد

بادرودوسلام تمکن مالی ایشان را احرازواثبات نمایید.