چند بار دیگه میتونه کارشناسی منزل انجام بشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۱ #91943213

با سلام
خانمم ۲۳ ماه هستش در عدم تمکینه بدون حکم دادگاه- ۱۳ ماه هستش که این عدم تمکین رو در دادگاه خودش پای اجرای حکم تمکین انگشت زده- حالا من برای تعیین تکلیف مجددا اظهارنامه دادم و مشاوره تمکین که نه جواب داد و نه اومدش- دادخواست تمکین مجددد دادم حالا وکیلش گفته روی دادخواست من دادخواست تقابل ( کارشناسی اثاث البیت و محکومیت نفقه ماهی ۷۰۰ هزار تومان ) بگذاره؛ دقیقا جلسه اش در یکروز و یک ساعت تو یک شعبه افتاده...

سوالم اینه: در روال تمکین اولم من کارشناسی منزل و اثاث البیت انجام دادم و خانمم محکوم به تمکین شد و مدتهاس در عدم تمکینه، حالا نفقه چی میخادش و اینکه چند بار دیگه میتونه کارشناسی منزل و اثاث البیت بده خانمم چون دقیقا الآنم همون خونه و اثاث البیت هستش .... ضمنا با وکیلش طلاق یکطرفه متقاضی شدن که پزشکی قانونی و دادگاه با قلطعیت رد دعوی کرد دادخواست خانمم برای طلاق یکطرفه رو

ممنونم از پاسخها و راهنمایی هاتون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنا به فرمایشات شما ، و عدم تمکین زوجه ، و رویت موضوع توسط کارشناس ، زوجه ناشزه محسوب شده و برای ایشان نفقه تعلق نخواهد گرفت .
نیازی به ارجاع امر دوباره به کارشناس نمیباشد
زوجه حق طلاق نخواهد داشت مگر با رضایت شما و یا اثبات عسرو حرج خویش در دادگاه .

با سلام وقت شما بخیر
با استناد به دادنامه عدم تمکین و اثبات عسر و حرج خود و اظهارنامه درخواست اجازه ازدواج مجدد نمایید.
در صورت اثبات عدم تمکین زوجه حق در خواست نفقه نخواهد داشت و شما التزامی به پرداخت نخواهید داشت .
با ثبت درخواست ارزیابی امکان ارائه پاسخ کامل را فراهم نمایید.موفق باشید

زوجه در صورت اثبات عدم نشوز و ترک منزل بدون دلیل مستحق نفقه نمیباشد. شما هم میتوانید عدم تمکین را مستند به ارسال اظهارنامه و حکم دادگاه اثبات کنید مگر همسرتان به آزار و اذیت فیزیکی و خوف بدنی استناد کرده باشد