تقسیم نامه بهتر است یا صلح نامه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۷۵ #91942179

باسلام وعرض ادب اینجانب یک خانواده هستیم بادوبرادر ویک خواهر پدرومادر هم درقید حیاط هستن ما میخواهیم حق سهم خواهر خود راکه ازدواج کرد درزمان پدر پرداخت کنیم ومابقی داری ها پدر تازمان حیاطش بنام خود باشد ودرمورد پسرها اقدامی صورت نگیرد وفقط ارث پدری خواهرپرداخت شود ایابجز صلح عمری برای وراث درایند راهای هست که بعدازپدر مشکلی ازناحیه دختر پیش نیاد وحق سهم را در زمان حیاط پدر پرداخت شود چون پدر وپسرها باهم کار میکنن ودرامد شریک هستن لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در قالب عقد صلح اقدام نمایید.

با سلام
تا زمانی که شخص در قید حیات است ارث موضوعیت ندارد و هرمالی که انتقال داده شود عنوان ارث نداشته و بعد از فوت مورث، ورثه میتواند مطالبه سهم الارث نماید.

سلام وقت بخیر
در حال حاضر که ایشان در قید حیات هستند باید در قالب عقد صلح اقدام نمایید.

سلام بهترین کار را با تنظیم صلح نامه به جهت انتقال مالکیت انجام شود

باسلام
تا زمان حیات پدرتان تقسیم ارث منتفی است ولی در قالب عقود دیگری مثل صلح عمری و....وجود دارد

زمانی که پدر و مادر در قید حیات هستند بحث تقسیم ارث منتفی است و اموال در قالب عقود می بایست انتقال یابند

با سلام،مواردی که کار میکنید و می خواهید سرمایه محفوظ باشد صلح عمری صورت گیرد و نسبت به الباقی بعد از فوت تقسیم ارث نسبت به وراث صورت میگیرد.