آیا نفقه به زوجه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۷ #91916107

سلام
اگر انتخاب محل سکونت با زوجه باشد، ولی در دادگاه تمکین این موضوع نادیده گرفته شود و زوجه را ملزم به رفتن به مکانی که زوج تهیه نموده کنند و زوج برخلاف مکانی که در عقدنامه ذکر شده مسکن تهیه نماید
اگر تعلق میگیرد، طبق چه قانون و ماده ای
ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا در مواردی که انتخاب محل زندگی در عقدنامه به زوجه داده شده باشد در صورت حضور پیدا نکردن زوجه در محلی که زوج بدون توجه به اختیار داده شده به زوجه تهیه کرده، حکم عدم تمکین صادر نمیشود. اما این امر دارای استثناء هایی هست که با توجه به اوضاع و احوال امکان تغییر آن وجود دارد.
پیشنهاد میشود جهت دریافت راهنماای دقیق تر اقدام به ثبت مشاوره تلفنی نمایید.

سلام
اگر انتخاب محل سکونت با زوجه باشد زوجه می تواند الزام زوج به اجرای شرط ضمن العقد و تهیه مسکن مطابق شرط را بخواهند.

عرض سلام و ادب.ممکن است دادگاه این شرط را معتبر نداند.اما در صورت اعتبار نیز وظیفه تمکین ساقط نمیشود و در صورت عدم تمکین،حق دریافت نفقه نخواهید داشت.در مورد محل زندگی نیز در صورتی که شرط، در سند ازدواج قید گردیده می توانید زوجه را طبق آن به عمل به شرط ملزم نمایید.