می‌خواهیم کلیه ارث رو از پدر مطالبه کنیم ولی ایشان از ارایه شناسنامه و گواهی فوت و اسناد املاک بنام مادر و عقد نامه خودداری کرده، چه کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #91915169

با سلام خدمت اساتید
مادر بنده سه ماه قبل فوت شدن به دلایل شخصی من و برادر و خواهرم می‌خواهیم کلیه ارثی که از مادر به فرزند خواهد رسید رو از پدر مطالبه کنیم ولی ایشان از ارایه شناسنامه و گواهی فوت و اسناد املاک بنام مادر و عقد نامه خودداری کرده و با تهدید ما رو از خود دور می‌کنند کلیه املاک بنام مادر به صورت قولنامه ای و کاملا دستی بوده همچنین یک صلح نامه در دست ما هست بابت سه دانگ منزل پدری که برادر و خواهرم هم بعنوان شاهد امضا کردن در این صلح نامه پدر سه دانگ منزل که سند آن بنام پدر هست به مادر اهدا کردن
بنده از شما تقاضا دارم که آیا می‌شود کاری انجام داد، به خدا سنگدل نیستیم هنوز دو هفته نشده سنگ سر مزار مادر گذاشتیم پدر زن گرفتن و ما رو از خود دور کردن فقط می‌خواهیم اگه حقی از چهل و دو سال زندگی مادرمان داریم و باز پی بگیریم
ممنون

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم همکاری پدر، ابتدا گواهی حصر وراثت دریافت و نسبت به تقسیم ترکه متوفی از طریق مراجع قانونی اقدام نمایید

با سلام بدوا نسبت به اخذ گواهی انحصاروراثت اقدام کنید متعاقبا مدارک لازم را از درخواست کنید.

سلام وقت بخیر...اگر پدر زیر بار نمیرند. ...با ریش سفیدان وبا مصالحه ارث مادری تون رو بگیرید... اگرم نتونستیداخرین راه..شما از طریق قانونی اقدام کنید