ورود به منزل بدون اجازه صاحبخانه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۱ #91901395

خانم برادرم برای عدم پرداخت مهریه با حکم جلب و مامور اومدن درب منزل من و بدون اجازه من وارد منزل شد و شروع به فحاشی کرد من از منزل بیرونش کردم حالا رفته از من شاکی شده که مورد ضرب قرار گرفته و الان کلانتری منو خواسته آیا دچار مشکل میشم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه ورود بدون حکم بوده قابل پیگیری است

سلام دعوای ایشان باید اثبات شود و چنانچه ایشان حق ورود به منزل را نداشته اند نمی توانستند ورود نمایند و لذا شما نیز می توانید علیه ایشان اقدام به طرح دعوا نمایید

سلام و درود
میتوانید شکایت ورود غیرقانونی به منزل را مطرح بفرمایید، ولکن دلایل کافی برای شکایت باید ارائه بدهید.
موفق باشید.

با سلام
اگر حکم ورود به منزل نداشتند قابل پیگیری و شکایت بعلاوه توهین و فحاشی است البته به شرط اثبات در مورد ضرب و جرح هم اگر زدید که کار اشتباهی مرتکب شدید و اون هم جداگانه رسیدگی میشود

با سلام اگر بدون حکم ورود به منزل وارد شدن می توانید شکایت نمایید