آیا با توجه به اینکه حق طلاق با منه و بخوام اقدام به طلاق بکنم، خللی در زمینه دریافت مهریه بنده ایجاد نمیشه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۹۵ #91900637

با سلام.بنده حق طلاق رو بصورت قانونی و مکتوب از طریق دفترخانه از شوهرم گرفتم و الان میخام اقدام به طلاق بکنم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام خیرمگربذل نموده باشید.

با سلام، خیر مگر اینکه بذل کرده باشید

اگر شرط بذل تمام یا بخشی از مهریه در سند وکالت نامه قید نشده باشد میتوانید پس از طلاق میز مهریه را مطالبه کنید.

با سلام. برای مطالبه هردو میتوانید اقدام نمایید.

با درود بستگی به مفاد توافق دارد اگر مهریه بذل د ابرا نشده باشد قابل مطالبه است.

سلام بستگی به اختیارات درج شده در وکالت نامه طلاق شما دارد. در صورتی که وکالت عام داده شده باشد مشکلی برا دریافت مهریه و طلاق هم زمان نیست

با سلام حدمت شما بزرگوار
عنایت گردد اگر مهریه خود را ابرا کرده باشید در این صورت امکان هر دو را نیز میتوانید مطالبه فرمایید .