میشود شکایت سرقت کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۵ #91891022

شخصی مالی را از ما ربوده (هیچ مدرکی برای اثبات ربودن نداریم چون در محل دوربین نبوده و
کسی هم انجا شاهد نبوده) وما برای این ربودن هیچ گذارشی به پلیس ندادیم وصورت جلسه ای تنظیم نشده توسط کلانتری،حال طرف رفته و مال را فروخته ۵۰۰ هزار تومان پول گرفته بابتش و بعداز شناسایی مال توسط من میگوید که مال را پیدا کرده
االبته مال مورد ادعا سند مکتوب ندارد
و طرف هم سابقه سرقت دارد ،،ایا من باید ثابت کنم دزدیده شده یا طرف که سابقه دارد باید ثابت کند که یافته؟
و ایا صرفا کشف مال در ید او و سابقه دزدی وی وشکایت من مثبت بزهکاری او است؟

مشاوره حقوقی سرقت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کشف مال در ید متهم اماره ارتکاب جرم است.

بادرودوسلام کسی که مدعی می باشد بایستی ادعای خودرا احرازواثبات نماید.

صرف ادعا از کسی پذیرفته نخواهد شد.

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

با سلام، شما که مدعی هستید باید ثابت کنید

کسی که مدعی است باید ادعای خود را به اثبات برساند

درود بر شما ، البینه علی المدعی ،یعنی هرکسی هر ادعایی دارد بایستی آنرا اثبات نماید، لذا بار اثبات ادعا بر دوش شماست