احکام زندان چجور حساب میشوند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۲ #91890041

سلام..ببخشید اگه یه نفر تو سه تا دادگاه کیفری به ترتیب محکوم بشه به ۲ سال حبس ۳سال حبس و ۵ سال حبس و این احکام مربوط به دوتا شهر در دو استان متفاوت باشه
۱ سه تا حکم جمع میشن و تبدیل یه ۱۰ سال حبس میشه یا نهایتا همون ۵ سال که بیشتر از همه حکمهاس تو زندان میمونه
۲ چون دو استان و شهر متفاوت حکم دادن به کدوم زندان باید بره یا اینکه هر حبسشو جدا جدا باید تو همون زندان استان باید تحمل کنه...میشه یه توضیح بدین

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در خصوص یک موضوع رای های متفاوت صادر شده نیازه به رای وحدت رویه دارد، و اگر در جرایم متفاوت به محکومیت های جداگانه محکوم شده جرم هرمحکومیت رو باید طی کنه و به نزدیکترین زندان محل اقامتگاه منتقل میشود