آیا راه قانونی وجود دارد بقیه وراث را مجبور به فروش کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۱ #91873539

با سلام
۲ دانگ از یک آپارتمان مسکونی به صورت وراثتی به اینجانب رسیده است و سند مجزا هم برای آن صادر شده است اینجانب قصد فروش دارم ولی دو ورثه دیگر که یکی ۱.۵ دانگ و دیگری ۲.۵ دانگ را در اختیار دارند از فروش امتنا میکنند و ایشان هم توانایی خرید سهم اینجانب را ندارند حتی با خرید سهمشان از طرف اینجانب هم مخالف هستند و فروش فقط سهم اینجانب نیز بدون مشتری می باشد
با تشکر

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست الزام به فروش مال مشاع دهید، همچنین می توانید سهم مشاعی خود را به صورت مجزا بفروشید.

اگر سند مجزا دارید می توانید سهم خود را بفروشید.

سلام.
با توجه به اینکه به میزان سهم شما سند صادر شده ، امکان انتقال حقوقی این مقدار وجود دارد ولی انتفاع مادی آن منوط به رضایت شرکاست .
بنابراین ، درخواست افراز از اداره ثبت محل ، و متعاقبا درخواست دستور فروش رو در قالب دادخواست تنظیم کنید

با درخواست افراز تار اداره ثبت و نظریه عدم امکان افراز ماخوذه را به پیوست دادخواستی به خواسته صدور دستور فروش مال غیرمنقول مشاعی غیرقابل افراز تقدیم دادگاه کنید و پس از صدور رای قطعی میتوانید از طریق اجرای احکام مدنی نسبت به مزایده و فروش مال موضوع پرونده اقدام نمایید

با درود اگر تقسیم انجام شده و آن قسمت که مجزا سند دارد بنام شماست میتوانید هرگونه تصرفی مادی و حقوقی درآن بنمایید، لیکن اگر چنین نشده همگی در تمام دارایی شریک در صورت عدم تفاهم بایستی تقاضای فروش مال مشاعی را بنمایید

درود بر شما، با توجه به وجود سند مجزا نیازی به رضایت سایر شرکا نیست، میتوانید اقدام به فروش کنید.

درود
اگر سند مجزا دارید می توانید سهم خود را بفروشید.