آیا من میتوانم تمام اموالم را تمام کمال با وکالت نامه به شخص دیگری انتقال بدهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۰ #91870452

بنده وارث طبقه اول و طبقه دوم ندارم فقط وراث عمه دایی خاله و فرزندانشان هستن، حال اگر بنده تمام دارایی های خود را در وکالتی به نام شخصی بغیر از وراث انتقال بدهم و در وکالت نامه هم ذکر شود که بعد از مرگ هم اعتبار دارد آیا وراث دسته سوم بنده بعد از مرگ من میتوانن بر اموالم ادعایی داشته باشن؟
یا ساده تر بپرسم آیا من میتوانم تمام اموالم را تمام کمال با وکالت نامه به شخص دیگری انتقال بدم به شرط مالکیت آن وکیل بر تمام اموال بعد از مرگم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در قالب صلح میتوانید اقدام نمایید

سلام صلح نامه بهترین گزینه می باشد

بله قبل از مرگ تمام اختیار اموالتان را دارید ولی بعد از مرگ چنانچه در مورد اموالتان تعیین تکلیف نکرده باشید به ترتیب طبقات ارث تقسیم می شود.

با تنظیم وکالت تا قبل از فوت امکانپذیر است لاکن برای حل موضوع باید سند صلح تنظیم نمایید

برای حل مشکل حقوقی شما صلح نامه بهترین گزینه می باشد

سلام
خیر امکان این موضوع وجود ندارد زیرا بعد از فوت شخص وکالت نامه هایی را که به دیگران اعطا نموده است بلااثر خواهد شد اما می‌توانید املاک و دارایی‌های خود را به وسیله سند رسمی به دیگری منتقل نمایید

با سلام
خیر، وکالتنامه به هر شکلی تنظیم شود با فوت اعتبار خود را از دست می دهد مگر اینکه در کنار وکالتنامه، مبایعه نامه نیز تنظیم شود البته بهتر است به موجب سند رسمی انتقال دهید و یا صلحنامه رسمی تنظیم نمایید.