ایا پرداخت مهریه اجباریه؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۲۱ #91862237

سلام می خواستم بپریم اگر کسی ازدواج کرده باشه و خانم درخواست مهریه و اقا حتی توانایی پرداخت اقساطی مهریه نداشته باشه حالا تکلیف چی میشه باید بره زندان

مشاوره حقوقی مهریه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مهریه دین مالی است که بر ذمه زوج است. تحت هر شرایطی ولو به صورت اقساط بلند مدت باید پرداخت شود. در غیر این صورت بله امکان بازداشت وجود دارد.

باسلام. درصورت ناتوانی درپرداخت، باید توافق کنید. غیرابن موارد حبس متصوراست

مهریه میبایست یا پرداخت شود یا تعیین تکلیف گردد
در غیر اینصورت حبس متصور هست بله

با سلام
می توانید درخواست تقسیط بدهید
اما باید پرداخت بشود و یا بذل شود راه دیگیری ندارد

با سلام می توانید تقاضای اعسار و تقسیط بدهید ولی مهریه بر عهده شماست مگر اینکه به نحوی بذل بشود

باسلام و درود اگر زوج توانایی پرداخت مهریه را نداشته باشد می تواند تقاضای اعسار نماید تا تقسیط گردد.

سلام دوست عزیز، مهریه به صورت عندالمطالبه، یعنی اینکه هر زمانی زوجه اراده کند می بایست زوج از عهده تادیه و پرداخت برآید، لکن محکمه آخرین راهی که می‌تواند در نظر بگیرد پذیرش اعسار زوج، و متعاقبا تقلیل اقساط مقرره، و اینکه بشود از تادیه آن رهایی یابی ، تصوری است محال مگر آنکه اوضاع و احوال حکایت از فسخ نکاح و در غیر اینصورت بطریقی بتوانی هبه نامه مهریه را و یا ابرا آن را اخذ کنی، لکن پیشنهاد مشاوره تلفنی با کارشناسان بنیاد جهت اخذ راهکار دقیق تر پیشنهاد میگردد