آیا میتوانم به استناد این عدم پرداخت ها فسخ مبایعه نامه را از دادگاه بخواهم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۹ #91858381

با سلام
بنده چند ماه پیش یکی از واحدهای آپارتمان در حال ساخت خود را پیش فروش کردم و با نوشتن مبایعه نامه ای در بنگاه بنا شد علاوه بر ۴۰۰ تومان پیش پرداخت ماهانه ۲۵۰ میلیون دریافت کنم تا دو و نیم میلیارد قیمت آپارتمان تماما پرداخت شود ولی خریدار بعد از پرداخت ۱۵۰ تومان هنگام قولنامه مابقی اقساط را پرداخت نکرد و علی رغم پیشرفت کار و رو به اتمام بودن ساختمان و ارسال ممتد اظهارنامه از جانب ما تاکنون نیز هیچ مبلغی را پرداخت نکرده و نمیکند.با توجه به اینکه قرارداد ما با عنوان مبایعه نامه (و نه پیش فروش)در بنگاه انجام شد و علی رغم وظیفه ی قانونی،بنگاه آنرا محضری نکرده و شرط فسخی هم در آن نیست و قیمت آپارتمان هم از متری ۱۴ میلیون الان ۲۱میلیون شده
متشکرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه ثمن بدهید درصورت عدم امکان پرداخت حق فسخ ایجاد می شود .

با درود..
در اینخصوص در صورتیکه کافه خیارات را سلب و ساقط ننموده اید، می توانید تقاضای فسخ مطـرح نمایید..
در صورت اسقاط کافه خیارات نیز، تنـها می توانید با طرح دادخواستی ثمن و خسارت تاخیر تادیه در اینخصوص را مطالبه نمایید.

اظهارنظر دقیق دراین خصوص مستلزم بررسی جمیع مستندات و قرارداد فی مابین شما می باشد

تنها زمانی می توانید فسخ نمایید که این حق در قرارداد وجود داشته باشد در غیر این صورت می توانید دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی مطرح نمایید.

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات از جمله مفاد قرارداد فی‌مابین خواهد بود.

میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد و تامین خواسته دهید. لکن با تنظیم مبایعه نامه قرارداد لازم و امکان فسخ ان جز در موارد محدود ممکن نیست.

درود
اگر فسخ پیش بینی نشده فقط می توانید ثمن و خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نمایید.