با توجه به اینکه قرارداد من تمام شده میتونم دیگه نرم یا باید استعفا کتبی بدم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۱۲ #91855382

با سلام . بنده در شرکتی کار میکنم . همیشه قرار داد ما یکساله بسته میشد و تا اخر سال . امسال یک ماهه بستن و تا اخر فروردین بود . من هم دیگه نمیخوام ادامه بدم با شرکت بنا به دلایل شخصی . الان با توجه به اینکه قرارداد من تمام شده میتونم دیگه نرم یا باید استعفا کتبی بدم ؟ و اینکه تو قانون تا جایی که من میدونم از یک ماه قبل باید اعلام کنیم ولی شرکت میگه ۳ ماه قبل باید اعلام بشه و در قرارداد ذکر شده .ایا ۳ ماه منطقی هست ؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام / در صورت اتمام مدت قرارداد نیازی به استعفا نیست ولیکن اگر ابزار و لوازمی در دست شما هست می بایست حتما آنرا به کارفرما مسترد و رسید دریافت کنید .

سلام
تا پایان مدت قرارداد ملزم به اجرای تعهدات خود هستید پس از آن الزامی جهت اشتغال به کار وجود ندارد

سلام
با توجه به اتمام قرارداد یک ماهه مسولیتی متوجه شما نمیباشد

باسلام کارفرمایی شما موظف بود حداقل سه ماه را برای شما در نظر بگیرد حال با توجه به اینکه شما هم ادعایی ندارید با پایان مدت قرارداد قرارداد شما منقضی شده و شما هیچ گونه مسئولیتی ندارد و نیازی به استعفا نیست

با سلام
زمانی که قرارداد شما یک ماهه بوده چطور می توانید سه ماه زودتر اطلاع بدهید و وقتی قرارداد شما تمام شده دیگر مسولیتی ندارید و اگر مطالباتی دارید که پرداخت نمی کنند می توانید از طریق اداره کار پیگیری نمایید

استعفا زمانی قابل طرح می باشد که قرارداد شما به پایان نرسیده باشد با اتمام قرارداد خود بخود رابطه کاری شما خاتمه می یابد
اگر از قرارداد شما باقی مانده باشد قانونا باید استعفای خود را داده و یکماه به کار خود ادامه دهید

با درود سخن شرکت منطقی نیست، شما با اتمام قرارداد میتوانید نروید
حقوق و مزایای شما اگر کاملا پرداخت نشده از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید