آیا مصرف دخانیات بصورتیکه دود آن مزاحم همسایه شود قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۵۲ #91817351

با سلام
همسایه‌ای دارم که شب و روز سیگار و تریاک میکشه، گاها شبها ساعت ۲ نصفه شب بخاطر بوی تریاک از خواب میپرم حتی، تماس هم گرفتم و ازشون خواستم که نکنن این کار رو میگن تو خونه خودم میکشم و حق دارم، بچه کوچیک دارم و واقعا عصبی شدم.
میخواستم ببینم میشه ازشون شکایت کرد یا نه؟
آیا ماده قانونی هست که این کار رو ممنوع کنه؟
در صورتی که امکان شکایت هست چطور باید انجام بشه؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۱۳۲ قانون مدنی هیچ‌کس نمی‌تواند در ملک خود تصرفی کند که موجب ایجاد ضرر برای همسایه شود لذا این عمل از لحاظ حقوقی ضمن تامین دلیل قابل منع است؛ و همچنین از بعد تهدید علیه بهداشت عمومی نیز قابل شکایت
کیفری میباشد.بهتر است همه همسایگان به ایشان نامه ای مکتوب بنویسند و همه امضا کنند. شاید بهتر به نتیجه برسید.

بایستی با ۱۱۰ تماس بگیرید و از ایشان شکایت نمایید

سلام . می توانید موضوع را به پلیس مواد مخدر گزارش کنید و با عنوان ایجاد مزاحمت هم از ایشان شکایت کنید .

سلام

اگر موجبات مزاحمت شما را فراهم می کند شکایت رفع مزاحمت کنید

سلام
آخرین راه برای احقاق حق همیشه مراجعه به مراجع قضایی است.
شما و سایر همسایه‌ها می‌توانید برای شکایت از همسایه خود با تنظیم یک شکایت‌نامه‌به
شورای حل اختلاف محل مراجعه کنید.

همچنین موردی تا حالا ندیده بودم ولی اگر به این صراحت تریاک مصرف میکنند و بوی آزاردهنده ای دارد میتوانید با اعلام به ضابطین قضائی مورد را پیگیری تا صورتجلسه و اساس و پایه ی شکایت کیفری گردد.
البته اگر بتوانید از راه های دیگری چون نصب هواکش به نحوی که دود را به سمت منزل همسایه پرتاب کند و یا ایجاد حفاظ ها یی که باعث مانعیت ورود آن دود و هوای محاذی منزل همسایه به منزل شما بشود بهترین کار است.