آیا می‌شود دو بار "ضم وکیل" کرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۶۱ #91816216

با سلام
چند سال پیش وکالت بلاعزل فروش خانه‌ام را به برادرم دادم. بعد چون اعتمادم به برادرم از بین رفت ضم وکیل کردم و دیروز مادرم را هم به وکالت ضمیمه کردم. آیا الآن باز هم می‌توانم ضم وکیل کنم و خواهرم را هم به وکالت ضمیمه کنم؟ طوری که اگر بخواهند خانه را بفروشند خواهر، مادر، و برادرم مجبور باشند به اتفاق نظر این کار را انجام دهند و هیچ ‌کدامشان نتوانند یک جانبه اقدام به فروش خانه بکنند.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان انجام این کار وجوددارد

با سلام
برای این امر مانع قانونی وجود ندارد و قانون هیچ محدودیتی برای ان قائل نشده است

شما بهتراست به اونایی که قصد داری اختیارتفویض کنی وباتوجه به سوال تعدادشان متعدد است به هرکدام صلحنامه بدهی چون ضم وکیل نمی تواند مانعی برای اقدام وکیل ایجاد کند

با سلام، ضم امین دارای محدودیت نیست اما با عنایت به اینکه ممکن است در وکالت به برادر منفردا حق وکالت تجویز شده باشه توصیه دارم نسبت به ضم امین بر وکیل اقدام بفرمایید، یا چنانچه وکالت بلا عزل نیست نسبت به عزل وکیل اقدام بفرمایید

در قانون محدودیتی در ضم وکیل وجود نداره

با سلام
می توانید ضم وکیل کنید ولی چطور می خواهید وکلا را مجبور کنید به اتفاق در مورد فروش تصمیم گیری کنند؟ چون به تظر می رسد هر یک از وکلا منفردا این حق را داشته باشند مگر اینکه به اجتماع آنها تصریح کرده باشید

با سلام
بله محدودیتی برای ضم وکیل وجود ندارد البته طبق توضیحات شما بهتر است اتفاق نظر وکلا در انجام امر موکوله را شرط نمایید یا اینکه آن وکیلی را که به او اعتماد ندارید عزل نمایید