چند روز زمان می برد تا پرونده به دادسرای استان قزوین ارسال گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۸ #91791254

با سلام به سایت خوب بنیاد وکلا... اگر در پرونده کیفری دادسرای جرایم رایانه ای تهران قراره عدم صلاحیت صادر کرده باشد و پرونده باید به دادسرای استان قزوین که صالح می باشد ارسال گردد.. سوال بنده این است که چند روز زمان می برد تا پرونده به دادسرای استان قزوین ارسال گردد؟ پیروز باشید.

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا تا یک ماه
با پست قضایی ارسال می شود

ارسال پرونده حداکثر ۲ هفته زمان می برد . موضوع را از طریق ثنا میتوانید پیگیری کنید تا با وصول پرونده مراجعه نمائید .

سلام. یکماه و گاهی بیشتر و یا کمتر. خودتان پیگیر باشید.