برای الزام به تمکین دادخواست خود را در کدام شهر باید مطرح کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۰ #91769419

با سلام
بنده کرج زندگی میکنم و منزل مشترک با زوجه نیز در همین شهر است. زوجه پس از ترک منزل به منزل پدری در شهرستان رودبار رفته ولی با دادن آدرس منزل خواهر خود در شهر رشت در آنجا اقامه دعوی مهریه نمود. بنده نیز دعوی اول تمکین خود را در شهر رشت دادم که رد شد.حال با توجه به اینکه محل کار و زندگی بنده کرج است منزل پدری زوجه رودبار است و دعوی اول در رشت اقامه شده دادخواست دوم را کجا باید مطرح کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوی الزام به تمکین بایستی در کرج باشد زیرا منزل مشترک در کرج است و شما خواهان تمکین زوجه در آن هستید .

سلام
با توجه به مواردی که فرمودید به نظر دادگاه رشت صلاحیت رسیدگی به دعاوی خانوادگی شما را دارد.