شورا بجای ارجاع به دادگاه ما رو وادار به نوشتن نامه درخواست پس گیری پرونده کرده چرا؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۱۹ #91720386

سال ۹۶ مینی بوسی که نتونسته بودیم اقساطش رو بپردازیم و بهمین دلیل یارانه ما توقیف بانک شده بود به شخصی فروختیم درازای مقداری پول نقد + اقساط عقب افتاده اون. تو قولنامه نوشتیم که خریدار باید خودش بره با بانک طرف شه و تسویه حساب کنه و یارانه مونو آزاد کنه. اما اون شخص پس از پرداخت مبلغی، مینی بوس رو ببهانه اینکه به تعمیرکار نشون بده گرفت و رفت و دیگه نیومد. اظهارنامه فرستادیم و شکایت کردیم به خواسته الزام به انجام تعهد و مطالبه بقیه وجه نقد معامله، که چون بدهیش به ما (پولی که باید به خود ما میداد) کلا زیر ۱۵ میلیون بود اول ما رو فرستادن شورای حل اختلاف، اونجا بعداز یک جلسه رسیدگی با بانک مکاتبه کردن و چون بدهی بانکی بالای ۴۰ میلیون شده بود به ما اجبار کردن که یه نامه به ما (شورای حل اختلاف) بنویسید که چون خواسته ما بالای ۲۰میلیون شده پرونده رو بدین ببریم دادگاه.
هرچی گفتیم بدهی بانکی به ما ربطی نداره تازه اگرم داشته باشه خودتون باید پرونده رو اتومات ارجاع بدین به دادگاه، توجه نکردن و اصرار و ابرام که باید این نامه رو بما بنویسین وگرنه رد میکنیم. ناچار نوشتیم و دادیم
حالا حکم قطعی صادر کرده ن که به خواسته خودتون پرونده رو بهتون پس میدیم بیایین ببرین (به دادگاه ارجاع ندادن!) مختومه کردن اونجا
آیا این کار شورا درست و قانونی ست؟
آیا مرتکب تخلفی نشده نه؟
حالا ما باید چکار کنیم؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید مجدد دادخواست بدهید.

سلام چنانچه دادخواست شما مبنی بر مطالبات بدهی بانکی من ثمن معامله بوده است با توجه به اینکه مبلغ مطالبه شده در صلاحیت شورا نیست میبایست قرار عدم صلاحیت به صلاحیت دادگاه مطرح مینمود اما چنانچه صرفا مبلغ ۱۵ میلیون بابت الباقی ثمن معامله مطالبه نموده‌اید میبایست بر مبنای خواسته رای صادر میگردید

باسلام مجددا می توانید دادخواست دهید.

با درود مجدد بایستی دادخواست دهید.

با سلام . دوباره دادخواست دهید.

مجدد بایستی دادخواست دهید.

سلام .مجددامی توانید طرح دعوا کنید