برای شکایت از همسرم و برادرانش به جهت نقل و ادعاهای کذب چگونه وارد شوم و عنوان شکایت من چه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۱ #91716510

با سلام
خانمی هستم که حدود دو سال هست مهریه و نفقه و استرداد جهیزیه رو دادخواست دادم
همسرم برای فرار از پرداخت دیون و حق من دست به هر کار و به هر گفتاری میزند و اخیرا چندین رار شفاهی و کتبی ادعا میکند که مهریه شرعی تو ۱۴ سکه بوده و مادرت برای حفظ آبرو ۲۰۰ سکه و ۵۰ مثقال طلا را از من خواست که نوشته و در دفتر ثبت شود و الان مهریه تو غیر شرعی است، حال اینکه مادر من فوت کرده و هرگز چنین نبوده از جهت قانونی مطمئنم که مشکلی نیست اما به جهت تکرار این موضوع سبب آزردگی خاطر من و بقیه خانواده شده و در موردی دیگر خود و برادرانش استشهادیه ای تنظیم کرده اند که جهیزیه من که سالها پیش به خانه اش برده ام فقط ۱۵ قلم جنس بوده که کمال توهین و اهانت به من و مادر مرحومم و خانواده ام هست لذا از شما درخواست دارم مرا راهنمایی کنید که برای شکایت از همسرم و برادرانش به جهت نقل و ادعاهای کذب چگونه وارد شوم و عنوان شکایت من چه میشود و آیا نتیجه ای دارد؟ ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص تعداد سکه ها که ادعای ایشان بی اعتبار بوده و انچه ملاک عمل است سند نکاحیه و مندرجات ان می باشد و در واقع ایشان درصدد هستند با سواستفاده از روحیات، شما را تحت تاثیر قرار دهند
در خصوص بحث شهادت کذب برادران ایشان نیزف شهادت باید در نزد مقام قضایی باشد تا بتوانید نسبت به آن اقدام به اقامه دعوا کنید