متهم به احتکار به دلیل عدم اعلام موجودی انبار چقدر مجازات خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۱۴۶ #91716

باسلام.به دلیل فضای ناکافی انبارمجبوربه انتقال پودرلباسشویی به مغازه ای که2کیلومترازانبارفاصله داشت شدم تخیله وبارگیری همه روزه درساعات پررفت امدانجام میگرفت.وهیچ سونیتی برای احتکاراموال وجودنداشت.که کلبه اجناس موجوددرانباراصلی شمارش یافته وموجودی به سامانه جامع انبارهااعلام شده است.که مقداری ازهمین کالای شمارش واعلام شده به مغازه که درشهرستان دیگرازاستان خودبامسافت کوتاه انتقال یافته که به دلیل عدم اعلام این کالابه صورت جداگانه به این شهرستان به جرم احتکاراین مغازه پلمپ شده کلیه دفاعیات خودمبنی برفروش بالا وفاکتورفروش های روزهای قبل پلمپ که جنس خودراپنهان نکرده ودرفروشگاه که 2شعبه است به فروش رسانیده.ولی بااین حال فقط به علت عدم اعلام موجودی به صورت جداگانه متهم به احتکارشده ام.اداره تعذیرات پیشنهادعدم اعتراض به پرونده وقبول پرداخت جریمه باتخفیف به من کردند.83میلیون مبلغ اجناس پلمپ شده است که حدود61میلیون جریمه برای من درنظر گرفته شده است.البته هنوز جریمه به صورت حکم برای من صادر نشده وبه صورت شفاهی به اطلاع من رسیده است.برای رهایی از این افترا وتبرئه شدن بایدازچه طریقی متوسل شوم .باتشکر

مشاوره حقوقی پلمپ دفاتر قانونی شرکتها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام قابل بررسی است

با سلام پیشنهاد میشود که به دلیل اینکه هنوز رای صادر نشده است سریعا با وکیل مشورت کنید و در صورت لزوم وکیل بگیرید.

پیشنهاد میشود که به دلیل اینکه هتوز رای صادر نشده است سریعا به صورت حضوری با وکیل مشورت کنید و در صورت لزوم وکیل بگیرید.