جلب رضایت مالک زمین در طرح هادی روستایی اجباری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱,۹۳۲ #91681

سلام. ما ده نفر هستیم که در سال 1392یک قطعه زمین 3000متری را در 10 قطعه خدودا 300 متری بصورت مشاع و با قولنامه های مجزا خریداری کرده ایم. شورای اسلامی روستا و دهیاری هم قولنامه های را بعنوان شاهد مهر و امضا کرده اند. در سال 93 طرح هادی روستا تصویب شده و کاربری ملک را ((فضای سبز و ورزشی)) تعیین کرده است. طبق طرح هادی ، زمین ما در داخل بافت روستاست.

الف) آیا برای کاربری عمومی فوق الذکر باید قبل از تصویب طرح هادی جلب رضایت از مالکین جدید انجام میشد؟

ب) اگر از مالک اولیه که سند مادر به نام اوست بعد از فروش ملک به ما ده نفر رضایت تعیین کاربری فضای سبز و ورزشی گرفته باشند آیا این رضایت نامه قابل ابطال هست؟

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه در پرونده مذبور طرح تصویب شده باشد نیاز به اخذ رضایت تمام مالکین نمیباشد

الف. خیر نیازی به جلب رضایت مالکین نیست.

ب. اصلا نیازی به رضایت در طرح هادی نمیباشد و در صورتیکه تصویب شده باشد قابل اجرا است.